Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Witam, właśnie kończę prace nad mapą mojego autorstwa o nazwie ,,Dolina". Spróbuje pogadać z Twiniem (po uprzednim usunięciu bugów) o wgraniu jej na serwer Armia Koronna aby sprawdzić czy jest grywalna . Wszystkie puste miejsca będą jakoś zagospodarowane aby nie było tyle wolnej przestrzeni. Mapa jest otwarta, dobra dla kawalerii jak i muszkietów
.
Wiadomo, będą dodane na mapie takie szczególiki jak ławki, beczki czy nawet talerze na stole.
Póki co chcę wiedzieć czy taka mapa jest w ogóle według was grywalna
Oto kilka fotek:
Wiadomość dodana po 21 h 16 min 24 s:
Chciałbym aby ta mapa była rozgrywana na meczach ligowych bo według mnie jest jak najbardziej grywalna i każdy gracz ją doceni i polubi
A to jest efekt końcowy:
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
https://www.instagram.com/krystian_zielewicz/
Hmm. Ciekawie się prezentuje. Zobaczyłbym ją na serwerach, żeby ją w pełni ocenić
Lubie cię, ale nie chciałbym jej w lidze ;x
Ok, widziałem tą mapę na serwerze. Moim zdaniem jest trochę niepotrzebnych elementów takich jak; biom zimowy, budynki wszelkiej maści rozmieszczone wszędzie. Myślę, że można by tą mapę tak przerobić, aby zachowała jednocześnie i ciekawy aspekt, i była prosta na bitwę.
Za duzo objektow, mapa jak na oblezenie, niepotrzebne mury na granicach. Bardziej by cos pasowalo w stylu mapy Pola albo Wioska nad Rzeka
I tak nie mogę spać, to się wypowiem.
Mapa w sumie ciekawa, choć jeszcze do przepracowania. Generalnie jednak, przypomina mi ona "Wioskę w ruinach" z nieco większymi przestrzeniami, a osobiście nie widzę potrzeby wprowadzania 2 nowych map o tym samym profilu.
Tak btw, newsy to nie jest za bardzo miejsce do publikowania takich rzeczy. Wygląda to tak, jakbyśmy tą mapę już wprowadzili ; p
Przenoszę do działu "dyskusje". Wybacz czepialstwo, ale wcześniej już musiałem skasować twój komentarz w innym temacie. Wszystko można, ale w odpowiednim miejscu, aby był porządek. Zwracaj uwagę na to gdzie publikujesz dane treści
"Wina Alexa"
Strony: 1
Wątek zamknięty